Lager hyggetreff for de eldre

HYGGELIG: Evelyn Abrahamsen gleder seg over å kunne arrangerer hyggetreff for hvasserpensjonistene.

Lager hyggetreff for de eldre

De har en fast dag i måneden hvor de kommer sammen, pensjonistene på Hvasser. Det sørger Evelyn Abrahamsen for. Hun er damen bak klubben «Hvasserpensjonistene».
Til høsten har de holdt på i ti år med hyggetreffene sine. Nøtterø Bakeri har bistått med lokaler i «Den Blå Brygge» i Sandøsund, men nå har klubben flyttet hjem til Evelyn i Krukeveien. Og der i huset vanker det bestandig noe godt til kaffen – og mer til. For Evelyn Abrahamsen har god erfaring med mat fra sitt yrkesaktive liv. Hun sto for matlagingen på Eidene pa dr. Solems klinikk, og hun har også jobbet som kjøkkensjef på Skjerpe
Garasjefest
Hver 17. mai er tradisjonen garasjefest hjemme hos henne og samboer Oskar Schei. Eller garasje og garasje. Det likner mer et lite oppholdsrom som Oskar har innredet. Der steller de i stand med bord og stoler og dekker på til fest.
– Garasjefestene er alltid populære Da pleier vi å være rundt 25 eldre som møtes. Og sa serverer jeg giyterett og karamellpudding, den de ønsker seg alle sammen, forteller Evelyn.

 AOCR 241

AOCR Svein-Åge Wærhaug-Mathisen

Tags: No tags